Връзка с нас

Добре дошли в MP3hitove.com!

Нашата цел е да създадем едно приятно място, в което лесно да откривате и слушате безплатно любимата си музика. Сайтът ни няма за цел да пречи на изпълнителите, популяризирайки музиката им – НАПРОТИВ! Ние помагаме за тяхното популяризиране и достигане до повече слушатели!

Подбираме внимателно най-яките и най-слушани песни в нета и ги публикуваме Тук на едно място. Слушането на музика не изисква да сте регистрирани или някакви други условия, то е безплатно и неангажиращо!

Следете ни редовно и слушайте най-новите песни.

Ние не съхраняваме данни и материали на нашия сървър!
Видеата, които добавяме са свободно разпространявани и са взети от Youtube директно без да са сваляни и качвани тук.
Ние не съхраняваме песни на сайта ни. Ако желаете може да си ги свалите от външен източник (audio convertor),  който няма връзка с нашият сайт, или с администраторите на сайта.
Не нарушаваме и не носим отговорност за вторски права, защото не съхраняваме, не конвертираме или споделяме безплатно файлове или клипове. Този сайт е изцяло с информационна цел за нова музика и нови песни в България.

Ако сте собственик и желаете да бъде премахната някоя песен, или имате въпроси, предложения или желаете да рекламирате при нас – просто ни пишете:
Имейл: internomixeu@gmail.com.